Diensten

ICT ADVIES
Er is op de huidige markt zoveel te koop dat het verre van eenvoudig is om voor ieders probleem de juiste oplossing te vinden. U hebt de mogelijkheid om een goed advies te krijgen op het gebied van computer systemen: het besturingssysteem, de applicaties en de infrastructuur. De mogelijkheden van het up-to-date houden in het algemeen worden uiteraard niet vergeten, alsmede advies op het gebied van onderhoudscontracten. Uw wensen en vragen vormen de basis van het advies.

SOFTWARE
TOM Solutions is officiëel aangesteld als dealer van het Detacom Winkelmanagement Systeem (WMS). Het systeem heeft een zeer gunstige prijs / prestatieverhouding en diverse branches zijn hiermee geautomatiseerd. De kracht van het systeem is de eenvoud waarmee het POS te bedienen is. Het ‘office’-gedeelte is veel uitgebreider. Er is dan ook veel functionaliteit toegevoegd om in uw informatiebehoefte te kunnen voorzien. Het complete systeem kan, als u dit wenst, inclusief de hardware worden geleverd. Het voordeel hiervan is dat u een complete oplossing koopt, die tevens voorziet in een goede afstemming tussen hardware en software.

DATA HERSTEL
Het laatste wat wij willen is het verliezen van belangrijke gegevens. Ook al heeft iedereen de mogelijkheid om gegevens veilig te stellen ( backup) toch kan het altijd gebeuren dat iets wordt vergeten. Ook in deze situatie is soms een passende oplossing mogelijk. Ook als de computer spontaan niet meer opstart, zijn er vaak mogelijkheden om uw belangrijke gegevens te achterhalen.

INSTALLATIE
Het installeren van standaard programmatuur is op zich niet moeilijk, maar kan toch onverwachte problemen opleveren. Soms beïnvloeden programma’s elkaar of zijn aanvullingen in de standaard installatie van het besturingssysteem noodzakelijk. Ook hier is een oplossing vrijwel altijd mogelijk.

ONDERHOUD
Onder onderhoud kunnen we een aantal dingen verstaan. Voor wat betreft de software worden de updates regelmatig geïnstalleerd. Als in geval van een upgrade sprake is een nieuwe of uitgebreidere versie van de software te installeren wordt eerst geïnventariseerd wat er al aanwezig is. Daarna wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. Onderhoud kan ook betekenen dat de computer intern wordt ontdaan van stof, de ventilatoren worden gereinigd enz.

SYSTEEMBEHEER
Met de aanschaf van PC's en software bent u er niet. Om het meeste rendement uit uw aankoop te halen is het binnenhalen van externe kennis soms noodzakelijk. Deze externe kennis kan worden gebruikt om sturing te geven aan de automatisering in uw bedrijf

SPAM , SPYWARE, ADWARE  EN VIRUSSEN
Iedere gebruiker kan deze diagnose vaststellen. De computer wordt trager. Hij “vergeet” instellingen en regelmatig zien we pop-ups of advertenties ongevraagd verschijnen. De computergebruiker kan ook last hebben van spyware die ongemerkt op de pc wordt geïnstalleerd. Deze is vaak verborgen achter popup-advertenties die worden aangeklikt.Op de markt zijn diverse programma's om deze problemen buiten de deur te houden of op te lossen. Ook hier is advies of een dienst mogelijk.

ZOEKT U
een professionele oplossing, maar met een informeel karakter, neem dan voor een vrijblijvend gesprek
contact met ons op.